Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Ingredientele folosite cat si cantitatea acestora, difera in functie de gusturi... puteti adauga orice va place!
Legumele tocate sau feliate, dupa bunul plac, se pun la fiert in 2 litri de apa. Cand dau intr-un clocot, doua, se adauga cartofii curatati si taiati in cubulete si se fierb aproximativ 15 - 20 de minute la foc potrivit, avand grija sa nu se sfarame. Potrivim de gust cu sare, punem borsul, uleiul si sucul de rosii sau bulionul, lasam sa mai dea intr-un clocot si adaugam apoi cele doua oua batute spuma (amestecand usor in ciorba). Se ia de pe foc si se adauga cimbrul si verdeata.
Sa aveti pofta!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult